Selecteer een pagina

Den Haag, 12 juli 2022

Aftreden Robert Medenblik als voorzitter
Na een periode van vier jaren heeft Robert Medenblik besloten zijn voorzittersfunctie bij de Stichting Bedrijventerreinen Haaglanden neer te leggen. Hij is de nieuwe voorzitter van VNO-NCW Den Haag geworden.

Wij danken Robert Medenblik als eerste onvermoeibare voorzitter voor zijn inspanningen en bijdragen ten behoeve van het besturen en helpen verbeteren van de aangesloten Haaglandse bedrijventerreinen met betrekking tot onder meer de onderwerpen: blijvende ruimte voor werken, goede bereikbaarheid en tegengaan van ondermijning op de bedrijventerreinen. Deze onderwerpen zijn mede door zijn inbreng goed onder de aandacht gebracht bij zowel de aangesloten bedrijventerreinen als de gemeenten Den Haag, Rijswijk, Wateringen en de Provincie Zuid-Holland. Op het onderwerp ruimte voor werken blijft Robert nog even actief.

Introductie nieuwe voorzitter: Raymond Roodbol
Het bestuur heeft tevens het genoegen de nieuwe voorzitter aan u voor te stellen; Raymond Roodbol. Raymond Roodbol is eigenaar van de bedrijven Redhead Technology (zijn ICT-bedrijf) en Redhead Solar, welke innovatieve systemen ontwikkelt voor o.a. zonnepanelen en elektrotechnische installaties, Zijn bedrijven zijn gevestigd in de Plaspoelpolder in Rijswijk en in Den Haag op de Binckhorst.

In 2019 is Raymond gestart als bestuurslid bij de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR). De voorzittersfunctie van de Stichting Bedrijventerreinen Haaglanden vindt Raymond een mooie uitdaging om voor de aangesloten bedrijventerreinen een optimaal ondernemersklimaat te waarborgen. Hij hoopt als nieuwe voorzitter van de Stichting Bedrijventerreinen Haaglanden samen met onze partners een goede bijdrage te kunnen leveren aan alle aangesloten bedrijventerreinen en hun ondernemers.

Verzoek kennismaking
Raymond Roodbol zou graag met u kennismaken en verzoekt hiermee beleefd een – bij voorkeur live – kennismakingsgesprek.

U kunt hem bereiken door een E-mail te sturen aan ons secretariaat via secretariaat@bedrijventerreinenhaaglanden.nl en anders zal Raymond contact met u opnemen. Maar niet eerder dan hij als jonge kersverse bruidegom terug is van zijn huwelijksreis.

Het bestuur van de Stichting Bedrijventerreinen Haaglanden