Selecteer een pagina

Op donderdag 13 juni organiseren de gemeente Den Haag en de Economic Board The Hague ’s middags het inspiratie- en netwerkevenement Den Haag Inspireert! voor ondernemers en werkgevers uit onze stad en de regio.

Het evenement start met inspiratiesessies, gevolgd door het plenaire programma dat bestaat uit korte ‘seven-minute talks’ waarbij ideeën en toekomstvisies over actuele onderwerpen door inspirerende sprekers worden gepresenteerd. Ook wordt dan de prestigieuze Haagse Parel uitgereikt.

Details

Wat: Den Haag Inspireert!
Wanneer: Donderdag 13 juni 2024
Locatie: Fokker Terminal – Binckhorstlaan 249 –
2516 BB Den Haag
Inloop inspiratiesessies: 13:15 – 13:45 uur
Inspiratiesessie: 13:45 – 14:30 uur
Inloop plenair
programma:
14:30 – 15:15 uur
Plenair programma: 15:15 – 17:00 uur
Netwerkborrel: 17:00 – 18:30 uur

De middag wordt afgesloten met een informele borrel en een netwerkquiz. Dan is er volop gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, samenwerking te stimuleren en overkoepelend ondernemerschap te bevorderen.

Wil jij in één middag geïnspireerd worden over ondernemen en Haagse onderwerpen? Kom je daarnaast graag met andere ondernemers in contact?

Noteer dan nu alvast de datum in jouw agenda via deze button:

TOEVOEGEN AAN AGENDA

Meer informatie, inclusief de directe aanmeldlink, volgt eind april 2024.
Hopelijk spreken we elkaar op 13 juni 2024 in de Fokker Terminal, tot dan!

Den Haag Inspireert! is een initiatief van de Economic Board The Hague en is een samenwerking tussen de gemeente Den Haag, VNO-NCW, MKB Den Haag, Koninklijke Horeca Nederland, Stichting Bedrijven Terreinen Haaglanden en Rabobank.