Selecteer een pagina

Op maandag 12 december 2022 organiseerde de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR) in samenwerking met acht omliggende ondernemersverenigingen zoals de Vereniging Beheer Forepark (VBF), de Bedrijvenvereniging Binckhorst, Laakhaven, Fruitweg (BLF), het Bedrijven Belang Westvlietweg (BBW), de Bedrijvenvereniging Uitenhagestraat (BU), de Bedrijvenvereniging InterWateringen (BVIW),  de Belangenvereniging Bedrijven Zichtenburg Kerketuinen Dekkershoek (ZKD) en het MKB Leidschendam-Voorburg, eindejaarsbijeenkomst. Zelfs Minister President Mark Rutte was aanwezig. Minister-president Mark Rutte, werd ontvangen door oud-wethouder Rijswijk, René van Hemert.

Ingeleid door Marit van Bohemen, de speaker op deze avond, sprak Mark Rutte de zaal toe. “Corona heeft grote gevolgen gehad, de horeca heeft het zwaar gehad, die is hard geraakt. Net als veel ondernemers die nu moeite hebben af te lossen. En de bedrijven die weer groeien, hebben een tekort aan mensen. Maar deze ondernemers, beginnende bedrijven en ZZP-ers zijn belangrijk om onze welvaart weer overeind te krijgen. En dat gaat goed, Nederland heeft de snelst groeiende economie in West Europa. Volgend jaar wordt een spannend jaar met veel innoveren en investeren in medewerkers.” Tevens zei de Minister-president deze avond ook nog: “Ondernemers zijn nodig, zij zorgen voor werk en dat er geld is voor onderwijs. Na de moeilijke tijd willen ze de welvaart weer overeind krijgen. Blijf vernieuwen in je vakgebied”.

Verder was er aandacht voor actuele issues, een quiz over De Slimste Ondernemer met mooie prijzen, humor met Arnout van den Bossche en een gezellige after-party. Een woord van dank gaat uit naar de organisator van dit evenement Remco Zijlstra, de secretaris van de BBR. Bekijk hier de foto’s hieronder voor een sfeerimpressie.